HZG

HZG Accountants & Adviseurs en Eshuis gaan per 1 januari 2022 samen verder

HZG Accountants & Adviseurs uit Groningen en Eshuis Accountants en Adviseurs gaan per 1 januari 2022 samen. Daarmee ontstaat een accountants- en adviesorganisatie met ruim 200 medewerkers, waarvan bijna 100 in de audit actief zijn. De HZG-directieleden Sietse Hofsteenge en Erik Vriesen treden per die datum toe tot de maatschap van Eshuis.

Door de samenwerking ontstaat er een organisatie van 200 medewerkers, wat voor medewerkers nog meer doorgroeimogelijkheden bied, zowel op vak inhoud als persoonlijke ontwikkeling. Samen kunnen we de markt beter bedienen en grotere en uitdagendere organisaties als klant verwelkomen. HZG is nu als Audit praktijk gespecialiseerd in de publieke sector maar, zal net als Eshuis, uitbreiden naar een bredere dienstverlening aan MKB klanten in allerlei branches. 

HZG is actief in de noordelijke helft van Nederland. De geografische spreiding die hieruit voortvloeit biedt in de nieuwe combinatie voordelen. Het biedt kansen voor verdere specialisatie in sectoren zoals de sociale werkvoorziening, het onderwijs en veiligheidsregio’s. De nieuwe combinatie is bovendien in de markt voor gemeentelijke controles in één klap de nummer 4 in Nederland met een marktaandeel van meer dan 10%..”

Wat maakt stagelopen en werken bij HZG/Eshuis zo leuk?

Bij ons krijg je volop de kans om je te ontwikkelen. Wij geven jou de ruimte om te groeien in je vak. Niet voor niets is één van onze kernwaarden ‘persoonlijke groei’ en ’plezier in het werk’. Wij hechten veel waarde aan jouw ontwikkeling, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk, op een gezonde en vitale manier. Hierin helpen we je op weg door een aftrap te geven aan jouw talentontwikkeling met behulp van een talentanalyse rapportage. Daarnaast kun je gebruik maken van onze Eshuis Academie en deelnemen aan ons Eshuis Actief-programma. 

Meer informatie over HZG en Eshuis vinden jullie online:

www.hzgaccountants.nl en www.eshuis.com

Heb je vragen? Neem dan contact op met Jody Peters (HR Professional) op 06-82285532. 

Back to top
Cancel